Deze website gebruikt cookies om uw gebruikerservaring te optimaliseren. Door op deze website te blijven navigeren, aanvaart u dit gebruik. Om er meer te weten over de cookies raadpleeg onze privacyverklaring.
Français Français NederlandsNederlands DeutschDeutsch

NEEM CONTACT OP MET ONS

Vul dit contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op !

Formuliergegevens worden niet opgeslagen

REGIONALE DIENST

Regionale Service

Een kwaliteitsvolle service

JOSKIN staat zo dicht mogelijk bij zijn klanten en verbindt zich ertoe niet alleen om geperfectioneerde machines te leveren, maar ook om een efficiënte dienst na verkoop en ondersteuning te bieden. Wij doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat uw ervaring zo goed is als ze moet zijn. De kwaliteit van de regionale dienst is onze voorrang!

Een kwaliteitsvolle service

HISTORISCH OVERZICHT

In 1972 was het door Victor Joskin opgerichte landbouwbedrijf aanzienlijk gegroeid en werd zijn uitrusting gemoderniseerd in overeenstemming met de vooruitgang van de tijd. Het bedrijf leverde al snel Fendt onderdelen en trekkers aan zijn klanten en creëerde zo wat later de JOSKIN regionale dealer zou worden.

1972
1973
Now

De JOSKIN Regionale Dienst maakt nu integraal deel uit van de JOSKIN Groep en profiteert van:

  • Chevron Forward de kracht en de technologische ondersteuning van de JOSKIN internationale groep;
  • Chevron Forward een kwaliteitsvolle klantendienst (verkoop ter plaatse, voorraad van reserveonderdelen, verzending van reserveonderdelen. enz.); 
  • Chevron Forward een volledige uitrusting voor een dienst op maat.

Het JOSKIN dealerschap is gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en de reparatie van landbouwmachines. Het bedrijf is dealer voor Fendt, JCB, Yamaha, Rabaud, Strautmann, Hardi, Evrard, Breviglieri, Monosem, Rauch, Alö-Quicke, Sulky, Emily, Qmac, Westermann, Tractorbumper, Bednar...

ONS TEAM

Cédric Rombouts

Technisch-commerciële vertegenwoordiger

Cédric Rombouts

Olivier Palm

Technisch-commerciële vertegenwoordiger

Olivier Palm
NEEM CONTACT OP MET ONS